Знайомство пацієнта з косметикою Image Skincare

22 / 05 / 2020

Знайомство пацієнта з косметикою Image Skincare. Рекомендації національної тренерки бренду в Україні Юлії Копецької.

«Першим препаратом для знайомства з цією професійною косметикою я зазвичай призначаю сироватку Anti-age з вітаміном С, Vital C Hydrating Anti-Aging Serum, — це розумний бленд чотирьох форм вітаміну С. Для зони повік — крем-гель і вітаміном С, Vital C Hydrating Eye Recovery Gel, — коктейль з антиоксидантів і пептидів, що добре коректують темні кола, усувають набряки, розгладжують дрібні зморшки. А для нічного відновлення шкіри чудово підійде нічна зволожувальна маска Vital C Hydrating Overnight Masque з потрійним мінеральним комплексом. 

Для максимального зволоження я рекомендую еколінію Ormedic. Її основні компоненти: 90% алое віра, вода органічного винограду, екстракт кактуса та ще багато інших компонентів, що активно зволожують, а головне — забезпечують тривалу зволожувальну дію. Мій фаворит — маска Balancing Soothing Gel Masque! Секрет використання маски полягає в тому, що для миттєвого заспокоєння й освіження сухої та втомленої шкіри її можна нанести як звичайну маску на 20 хвилин і змити, а в разі дуже сильного зневоднення шкіри, для фундаментального відновлення водного балансу, рекомендую залишити маску на обличчі на ніч.

І, звісно ж, моя порада — будь-якої пори року не забувати наносити SPF!

Тонувальний денний крем Daily Tinted Moisturizer SPF 30 з мінеральними фільтрами широкого спектра дії від ультрафіолетового випромінювання UVA- та UVB-променів, розроблений із застосуванням технології Digital Aging Defense™, яка ефективно захищає від синього світла, що його випромінюють цифрові пристрої. Крем не тільки захистить вашу шкіру, а й зробить її тон рівним, надасть сяйва!

OK

Авторизація

Відновити пароль